, , ,

Hordozható utazótáska kisállatok részére – szellőzőnyílásokkal, merevített alsó résszel, fogantyúval (BB-23185)


Ft21.990

Compare

Az átlátszó betéttel ellátott hátizsákhordozó tökéletes megoldás azoknak, akik kényelmesen, biztonságosan és divatosan szeretnének utazni kedvencükkel. Ennek a hátizsáknak köszönhetően a kisállat és gazdája is élvezheti az együtt töltött pillanatokat utazás közben.

BIZTONSÁGOS ÁLLATOK SZÁMÁRA – a kutya/macska/nyúl hordtáska kiváló minőségű anyagból készült, állatok számára biztonságos kiegészítő. Ezenkívül a kényelmes kialakítás teljes kényelmet biztosít az állat szállítása során . A kedvence számára kialakított kiegészítő terasz hálóból készült, így megfelelő szellőzést biztosít és véd a rovarok ellen.

SOK SZELLŐZÉS ÉS MOBILITÁS – a hátizsák kényelmes pihenőhelyet biztosít kedvence számára a szállítás és az utazási kalandok során. A lélegző hálós ablakok kiváló szellőzést biztosítanak , a belső beépített póráz pedig megvédi kedvencét a nem kívánt kilépésektől.

MEGERŐSÍTETT – a táska erős anyagból készült, amely meglehetősen puha és stabil az oldalán, és egy további merevítő betéttel az alján és egy puha betéttel a tetején . A hátizsák eleje átlátszó vastag fólia. A kisállat így megfigyelheti a kint zajló eseményeket, és nem érez kényelmetlenséget a szállítás során.

KIEGÉSZÍTŐ ZSEBEK – oldalt zsebek találhatók, ezekbe bújhatsz kutyádnak harapnivalót, italt, pórázt vagy egyéb kiegészítőket is elhelyezhetsz.

MŰSZAKI ADATOK – anyaga: poliészter, egyéb: PP + alumínium + PVC + EPE hab + vas; tartós és könnyen tisztítható; bőséges szellőzés; merevített alsó; fogantyú a kézben hordáshoz; max terhelés 7 kg; méretek: 35 x 41,5 x 28 cm; kihajtott méretek: 35 x 62 x 41,5 cm; súly: 1,569 kg; csomag súlya: 1,583 kg.

Cikkszám: 23185 Kategóriák: , , ,